لیست اختراعات امیرحسن زرنانی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

رهايش كنترل شده وموثر دارو مبناي بسياري از زمينه هاي تحقيقاتي دهه اخير مي باشد اساس طراحي سيستم رهايش تدريجي دارو برمبناي كنترل سينتيك ازاد سازي دارو از ماتريكس پليمري با گذشت زمان ودرنتيجه ثابت نگه داشتن دارو در خون قراردارد محور اصلي اين تحقيق طراحي يك سيستم هوشمند رهايش دارو و بهينه سازي شرايط بارگذاري مي باشد. مشخصات فراورده غلظت : غلظت سه تركيب اصلي شامل كايتوسان گلوتار الدهيد و دپو- مدرول برحسب mg/ml براي كسب بهترين شرايط بارگذاري و رهاسازي دارو از ماتريكس هيدروژل تنظيم شد. حلال: استيك اسيد به منظور تهيه هيدروژل كايتوسان واتاتول به منظور انحلال وتخليص داروي دپو- مدرول. موارداستفاده : 1-خاصيت ضد التهابي – ترميمي وتسكين دهنده دردمفاصل هيدروژل دپو- مدرول كيتوسان در بيماران مبتلا به استنوآرتريت وآر تريت روماتوئيد. 2-خاصيت ژله اي وآنتي باكتريالي كيتوسان. نحوه نگهداري در صورتي كه هيدروژل ليوفيلايز شده باشد در فالكون دربسته و در دماي محيط قابل نگهداري است درصورتي كه به شكل كلوييد نانو هيدروژل –دارو باشد بهتر است در يخچال نگه داري شود بايد از منجمد كردن نمونه خوداري شود.

تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

نقاط كوانتومي دسته ويژه اي از نيمه هادي ها هستند. اين گروه از نيمه هادي ها بسيار كوچك بوده و معمولا از ۱۰ تا ۵۰ اتم تشكيل شده و داراي قطر nm ۱۰- ۲ مي باشند. نقاط كوانتومي نانو ذرات نيمه هادي هستند كه بسيار درخشان تر و از لحاظ نوري بسيا پايدارتر از رنگدانه هاي الي هستند، قابل حل در آب بوده و قابليت اتصال با مولكولهاي زيستي را دارند. براي تصوير برداري طولاني مي توان از آنها بهره گرفت و با استفاده از آنها تومورها و سلولهاي سرطاني در مراحل ابتدايي قابل تشخيص مي باشند. نانو ذرات ساخته شده در اين اختراع از قسمت هاي زير تشكيل شده است - هسته (Core): مرحله اول در سنتز نانو كريستالهاي نقاط كوانتومي تهيه يك هسته از CdSe - پوشش (Shell): از جنس Zns هسته هاي بدون پوشش داراي دو مشكل هستند كه عبارتند از: الف) ايرادهاي كريستالي كه لزوما در سطح هسته ها وجود دارند ب) اين سطوح فعال به آساني به وسيله مولكول هاي حلال، مولكولهاي هوا و ناخالصي ها آلوده مي شوند. تركيب لايه ها طوري انتخاب مي شود كه غير فعال بوده و تقريبا به طور كامل از هسته جدا شوند گروه هاي عامل ( Functional group ) گروه هاي عامل لايه اي از ليگاندهاي آلي هستند كه از طريق پيوند كووالانسي به سطح لايه ZnS متصل شده و مانند چسبي براي لايه بيروني عمل مي كنند. در نقاط كوانتومي لايه خارجي مخلوطي از مشتقات كربوكسيليك اسيد پليمرهاي آب گريز و آب دوست است كه قسمت آب گريز پليمر با پوشش داخلي و قسمت آب دوست آن با حلال خارجي برهمكنش دارد. اين پوشش يك سطح كربوكسيلات انعطاف پذير كه قابليت اتصال به بخش هاي بيولوژيكي و غير بيولوژيكي را داراست، فراهم مي كند، سطح حاصل قابليت اتصال به آنتي بادي ها، استرپتو آويدين، لكتين هاي نوكلئيك اسيد و مواد بيولوژيكي مورد نظر را دارا است

تاریخ ثبت: 1399/01/26
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع "توليد آنتي بادي بديع ضد RTL1 با توانايي شناسايي اختصاصي گرانولوسيتها و ماكروفاژهاي بافتي انسان" است كه مربوط به حوزه آنتي باديهاي تحقيقاتي با زمينه كاربردي است. تاكنون ماركرهاي متعددي براي شناسايي گرانولوسيتها، ماكروفاژها و نيز ماكروفاژها و نوتروفيلهاي همراه تومور معرفي شده است، اما در اين اختراع، پروتئين RTL1 با استفاده از آنتي بادي اختصاصي ضد آن، به عنوان يك ماركر كاملا اختصاصي و جديد در گرانولوسيتهاي خون محيطي، ماكروفاژهاي بافتي و ماكروفاژها و نوتروفيلهاي بافت سرطاني انسان معرفي ميشود. در اين اختراع، پس از انتخاب پپتيد مناسب و كنژوگه كردن آن با پروتئين KLH، تزريقات به خرگوش براي توليد آنتي بادي پلي كلونال انجام گرفت. سپس آنتي بادي توسط ستون كروماتوگرافي جذبي (با ليگاند پپتيد)، از سرم خرگوش ايمن شده، تخليص گرديد. خلوص آنتي بادي تخليصي با SDS-PAGE، عملكرد آن با تست الايزا و در نهايت اختصاصيت آن به گرانولوسيتها، ماكروفاژها و نيز سلولهاي ماكروفاژ و نوتروفيل همراه تومور، توسط تكنيكهاي فلوسايتومتري (بر روي خون محيطي) و ايمونوهيستوشيمي (بر روي انواع بافت نرمال و سرطاني) انجام شد. ضمنا يكي از كاربردهاي بالقوه اين آنتي بادي تخليص و جداسازي اين سلولها و نيز هدفگيري ماكروفاژها و گرانولوسيتهاي همراه تومور (در حوزه ايمونوتراپي سرطان) ميباشد.

تاریخ ثبت: 1399/12/17
خلاصه اختراع:

كونژوگه Poly-HRP به عنوان شناساگر در آزمون ايمونوهيستوشيمي: مشكل اصلي در سيستم هاي تشخيصي پاتولوژي مبتني بر روشهاي ايمونوهيستوشيمي، حساسيت پايين است. در غالب موارد آزمونهاي ايمونوهيستوشيمي از يك آنتي بادي اوليه و يك آنتي بادي ثانويه كنژوگه با HRP براي تشخيص بيان آنتي ژن استفاده مي¬شود. ولي اين آنتي بادي ثانويه فاقد حساسيت لازم در بررسي بيان بسياري از آنتي ژن هاي با بيان پايين مي باشد. محصول مورد ادعا در اين ثبت اختراع يك معرف ثانويه مبتني بر پليمر متصل با آنزيم HRP و آنتي بادي ثانويه ضد ايمنوگلوبولين خرگوش و موش مي¬باشد كه قادر است هر آنتي بادي اوليه با منشا خرگوشي يا موشي به آنتي ژن¬هاي سلول يا بافت را فارغ از محل قرارگيري آنتي ژن با حساسيت فوق العاده زياد در آزمون ايمونوهيستوشيمي شناسايي نمايد. در تهيه اين سامانه، ابتدا دكستران اكسيد شده تا گروه هاي عاملي آلدئيدي ايجاد گردد. سپس، آنزيم HRP و كونژوگه آنتي بادي-HRP از طريق گروه آمين و تشكيل پيوند آميدي به دكستران متصل شد. اين محصول همزمان تعداد زيادي از آنزيم HRP متصل به يك پليمر را براي افزايش واكنش آنزيمي و افزايش حساسيت تشخيص بيان آنتي ژن در اختيار مي¬دهد.

تاریخ ثبت: 1393/05/14
خلاصه اختراع:

امروزه طيف وسيعي از آنتي‌باديهاي مونوكلونال در دنيا توليد مي‌شوند كه به سبب نقش آنها در درمان بسياري از بيماريها به خصوص سرطان و بيماريهاي خود ايمني توجه خاصي به آنها شده است و كمپانيهاي بزرگ اروپايي و آمريكايي در حال توليد اين آنتي باديها مي‌باشند. از سوي ديگر به سبب استفاده از آنها در بخش كلينيك و درمان توجه زيادي به خلوص بالاي اين آنتي‌باديها مي‌شود. با استفاده از ايمونوگلبولينها مي‌توانيم اطلاعات دقيقي درمورد يك آنتي‌ژن خاص بدست آوريم. از آنجاييكه در پروسه خلوص يك پروتئين نياز به روش ساده، سريع و آسان مي‌باشد استفاده از ستونهاي تمايلي يا affinity بسيار كارآمد خواهد بود. براي جداسازي اختصاصي يك كلاس ايمونو‌گلبولين ازروش كروماتوگرافي جذبي استفاده مي‌شود، و به سبب ميل تمايلي بالاي پروتئين A نوتركيب باكتري استافيلوكوكوس اورئوس به زنجيره ثابت آنتي‌بادي اين پروتئين بسيار مورد توجه بيوتكنولوژيست‌ها و كمپانيهاي بزرگ توليد آنتي‌بادي است. بدينسبب هدف اين پروژه تهيه ستونهاي كروماتوگرافي تمايلي برپايه پروتئين A نوتركيب باكتري استافيلوكوكوس اورئوس بوده كه در كروماتوگرافي جذبي براي جداسازي IgGسرم استفاده مي‌شود. اين ستون امكان امكان تخليص ايمونوگلوبولين‌هاي پلي‌كلونال و يا مونوكلونال با درجه خلوص بالا را به صورت آسان، بسيار سريع و كارآمد و با قيمت بسيار ارزانتر از نمونه خارجي با كارايي مشابه ايجاد مي‌كند.

تاریخ ثبت: 1403/08/02
خلاصه اختراع:

اين اختراع نوعي واكسن پپتيدي با خاصيت درماني و پيشگيرانه براي سرطان دهانه رحم مي‌باشد. واكسن شامل پپتيدهاي ايمونوژنيك پروتئين HPV16-E7 مي‌باشد. به منظور افزايش پاسخ‌هاي ايمني، پپتيدهايي منتخب بر عليه MHC class I و II توسط لينكرهاي سازگار در جهت و ترتيب مناسب به هم متصل شده و ساختار پلي اپي توپي نويني را ايجاد مي‌كند؛ اين واكسن به همراه ادجوانت CpG بصورت امولسيون روغن در آب به موش‌ها تزريق شدند و ارزيابي آن در in vitro و in vivo صورت گرفت. نتايج مطالعات نشان داد اين واكسن به به طور قابل توجهي ميزان لنفوسيت‌هاي طحالي به ويژه لنفوسيت‌هاي سيتوكسيك را افزايش داده و نهايتا ميزان اينتروفرون گاما به طور معناداري افزايش پيدا كرد. در نتيجه مطالعات ايمني زايي، واكسن به صورت پيشگيرانه از رشد تومور به طور كامل جلوگيري كرده و به صورت درماني مانع از رشد تومور تا 10/1 عمر موش مي‌شود. علاوه بر اين سرم توليد شده بر عليه واكسن در موش، قابليت شناسايي آنتي ژن E7 در نمونه‌هاي انساني HPV16 و همچنين ساير HPV پرريسك را دارد. Development of a novel multi-epitopes construct of HPV16-E7 as a therapeutic-prevention vaccine (MEVE7) for cervical cancer with long-term efficacy and inducing immunity against other HPV variants

موارد یافت شده: 7